dinsdag 14 september 2010

Vrouwe van zand

Yes! Heb net een punt gezet achter een nieuw verhaal over Sirkhan de barbaar. Heerlijk! Als ik dit tempo weet vol te houden, kan ik op de Elf Fantasy fair te Haarzuilens (2011) een nieuw boek van Brad Winning presenteren: Godendoder; een boek met allemaal verhalen over mijn op Robert E. Howard's Conan de barbaar ge├»nspireerde verhalen.

Met twee verhalen uit deze aanstaande bundel heb ik eerder al eens hoge ogen bij wedstrijden gegooid. Valstrik in Aikiriane leverde me in 2006 een Unleash Award op en met De Vergeten Godin werd ik tweede in de eerste editie van Fantastels (2009, maar in 2010 uitgereikt). Zeker, ik zal niet zeggen dat Vrouwe van zand van hetzelfde laken een pak is; het is ingetogener, rustiger, maar naar ik hoop niet minder leuk om te lezen. Bovendien: niet ieder verhaal moet met veel zwaardgekletter gepaard gaan. Soms is less more ;-)

2 opmerkingen:

  1. Ik heb gisteren De Vergeten Godin gelezen en genoten van Sirkhan de barbaar. :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dank je wel, Ingeborg. Da's lief van je! Met een beetje geluk heb ik een boek over mijn barbaar klaar voor de Elf Fantasy Fair van april 2011!

    BeantwoordenVerwijderen