zondag 31 oktober 2010

Brad Winning geknipt en geschoren

Als je dan toch een boek in het najaar wilt uitbrengen (zoals ik), waarom dan niet zorgen dat het gereed is nog voordat een van de najaarsevenementen plaatsvindt? Exact! Dus kwam de Nieuw-Zeelandse auteur van het nieuwe BoF-boek (over fantasy-detective Sylvestre Curare) naar Rijswijk en stond hij dapper te signeren voor horden fans.

Bloed & Eer, nog niet eens officieel gepresenteerd, had op de Gothic & Fantasy Beurs te Rijswijk een vuurdoop. Nadat eerder de vroege bestellers hun exemplaar al thuisgestuurd hadden gekregen, kon nu ook het nietsvermoedende publiek kennismaken met de nieuwe Books of Fantasy uitgave van Brad Winning: Sylvestre Curare's avontuur Bloed & Eer.

Slechts één bekende fan-familie en nog twee andere PF-abonnees meldden zich bij de BoF/PF-stand. Verder waren het allemaal onbekenden die, soms aan de hand van het door de ongeschoren auteur  zelf uitgedeelde foldertje, zijn boek kochten.

Maar liefst twintig exemplaren gingen er van de hand; op één na allemaal met een persoonlijke boodschap aan de koper. Een behoorlijk aantal van deze geïnteresseerde lezers kocht bovendien ook nog het verhalenbundeltje Saga Santorian, en Kwade Geesten van dezelfde auteur. Kortom: heerlijk leesvoer voor hen en een rinkelende kassa voor BoF en de auteur in kwestie. Helaas nog niet genoeg om de beste man weer op het vliegtuig naar Nieuw-Zeeland te zetten, dus voorlopig is Brad Winning nog wel even in Nederland. U kunt hem boeken voor lezingen en voorleessessies, hantekeningenacties en andere blabla.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten